lise klaveness

Terje Pedersen NTB. Da omtalte valgkomiteens leder Torleiv Sandvik valget som tidenes signering i norsk fotball.


Kone Bunad Til Os Klaer Forkle Inspirasjon

Det som veier tyngst er at hun vet hva hun er en god leder og er god til å kommunisere sa.

. Lise Klaveness 40 var ikke interessert i den jobben. 1344 Lise Klaveness valgt til ny president i Norges Fotballforbund. De amerikanske spillerne gikk for noen år siden til frontalangrep mot denne logikken.

Toppfotballsjef i Norges fotballforbund Lise Klaveness har vært klar på at UEFA måtte flytte finalen. Russiske myndigheter reagerer på avgjørelsen. Nå har de lykkes i det som må sies å være et paradigmeskifte i internasjonal fotball sier Klaveness til VG.

Det var bare hyggelig og smigrende å. Det er ikke noen ambisjon jeg har hatt jeg har ikke tenkt tanken engang. Lise Klaveness blir Terje Svendsens etterfølger som fotballpresident.

Om få uker reiser hun til Qatar for å kritisere Fifa. Mars 2022 1347 Oppdatert 6. 060322 1346 060322 1348 NTB.

Derfor takket hun også nei to ganger da henvendelsen fra valgkomitéen kom. Noe av det første hun og det nye styret bør gjøre er å gi administrasjonen et. - Jeg har grublet veldig i inngangen til dette.

Det er en skam at en slik avgjørelse er tatt sier Kreml-talsmann Dmitrij Peskov ifølge nyhetsbyrået AFP. 06032022 1344 Sist oppdatert. Hun ble som ventet valgt på fotballtinget søndag.

Hun kjenner jussen på gangen. Lise Klaveness ble søndag valgt som tidenes første kvinnelige fotballpresident. Lise Klaveness har jobbet en årrekke som toppfotballsjef i Norges Fotballforbund og har vært tett på utviklingen av internasjonal kvinnefotball de siste årene.

MARS blir Lise Klaveness valgt som Norges første kvinnelige fotballpresident. Det var ikke noe tema sa Lise Klaveness til VG. Jeg har jo aldri sett for meg at jeg skulle bli styreleder i Norges Fotballforbund.

Sende Del på Twitter Del på E-post Kopier lenke. Lise Klaveness blir Terje Svendsens etterfølger som fotballpresident. Lise Klaveness her fra en pressekonferanse på Ullevaal i 2021 mener USAs kvinnelandslag nå har sørget for at mye kommer til å endre seg de neste årene.

Hun ble som ventet valgt på fotballtinget søndag. Lise Klaveness blir Terje Svendsens etterfølger som fotballpresident. 1343 Eckhoff vant jaktstarten i Kontiolahti.

Lise Klaveness er blitt valgt som ny president i NFF. Det er selvsagt helt uakseptabelt å ha CL-finale i Russland nå sa hun til VG torsdag. 66 år gamle Terje Svendsen stilte ikke til gjenvalg etter seks år i rollen og i desember ble Klaveness innstilt som ny president.

Del Sende Del på Twitter Del på E-post Kopier lenke Kopiert. Hun ble som ventet valgt på fotballtinget søndag. 1343 Rune 40 gir nytt liv.


Pin Pa Bunader Og Folkedrakter


Alt Om Bunad Magasinet Dagbladet No Prinsesser Barn Hardanger


Solje Sporesolje Smykker Solvsmykker Solv


100 Ar Gammel Vestfold Bunad 1932 Mod Finn Torget Moda Tekstiler Torget


Pin Pa Pimp My Bunad


Villa Lagasen Munthes Plass 46 1366 Lysaker Villa Eiendom


Askoybunad Herre Hvit Skjorte Stromper Skjort


Pin Pa Bunadsvester

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel